Event Details
Print Guide Rates
Sonya White Comedy
Hotel/Transportation
Sonya White
TICKETS
Film Schedule
Award Nominations
Home
March 19/21 2021 
@ The Coleman Theatre
103 N. Main St. Miami, OK
#SSUFF 
[email protected]
TWITTER SSUFF
INSTAGRAM SSUFF
FACEBOOK SSUFF
4th 
Annual Int'l
2021 SSUFF FILM SCHEDULE
Please note: We'll make every effort for a film to start at its scheduled time, but sometimes Filmmaker Q&As run long and films may start early or late. To be safe it's always a good practice to arrive early for the film you want to see. Any changes will be posted as they become available. 
FRIDAY MARCH 19th - FILM SCHEDULE

4:00pm - 4:03pm - DRUG ABUSE & MECHANICAL PENCILS - RUNTIME 3 MIN
4:03pm - 4:20pm - BLVD - RUNTIME 17 MIN
4:20pm - 4:30pm - LIGHTFORCE, LOVEFORCE, LIFEFORCE - RUNTIME 10 MIN 
4:30pm - 4:50pm - WESTSIDE SHELTER - RUNTIME 20 MIN 
4:50pm - 5:09pm - THE GIRL NEXT DOOR - RUNTIME 19 MIN 

5:09pm - 5:19pm (FILMMAKER Q & A'S) - 10 MIN

5:19pm - 5:31pm - THE FUNERAL - RUNTIME 12 MIN 
5:31pm - 7:06pm - PROSPECTORS "THE FORGIVEN" - RUNTIME 95 MIN 
7:06pm - 7:14pm - THE ERASER - RUNTIME 8 MIN 
7:14pm - 7:20pm - OUR SHOT - RUNTIME 6 MIN
7:20pm - 7:31pm - LA GRINGA - RUNTIME 11 MIN

7:31pm - 7:41pm - (FILMMAKER Q & A'S) - 10 MIN

7:41pm - 7:48pm - OVER THE LINE - RUNTIME 7 MIN 
7:48pm - 8:02pm - JUST ONE MORE - RUNTIME 14 MIN 
8:02pm - 8:15pm - EPILOGUE - RUNTIME 13 MIN 
8:15pm - 8:27pm - POTION FOR PASSION - RUNTIME 12 MIN
8:27pm - 9:25pm - WE LEFT AS BROTHERS - RUNTIME 58 MIN
9:25pm - 9:53pm - THE FOUR HORSEMEN - RUNTIME 28 MIN

9:53pm - 10:03pm - (FILMMAKER Q & A'S) - 10 MIN
Synopsis
SATURDAY MARCH 20th - FILM SCHEDULE

10:00am - 11:16am - THE SONG OF THE SEA - RUNTIME 76 MIN
11:16am - 11:21am - STAGE FRIGHT - RUNTIME 5 MIN
11:21am - 11:40am - JAVALINA RUN - RUNTIME 19 MIN 
11:40am - 11:46am - GOODBYE - RUNTIME 6 MIN 
11:46am - 11:50am - DREAMS OF PETALUMA - RUNTIME 4 MI

11:50am - 12:00pm - (FILMMAKER Q & A'S) 10 MIN

12:00pm - 1:00pm - SCREENWRITERS / T.V. PILOT (Q & A'S)  

 1:00pm - 2:00pm - LUNCH BREAK - RUNTIME 60 MIN 

  2:00pm - 2:09pm - HER NAME WAS NO ONE - RUNTIME 9 MIN
  2:09pm - 2:22pm - SAASY - RUNTIME 13 MIN
  2:22pm - 4:23pm - VINCENT'S VOW - RUNTIME 121 MIN 
  4:23pm - 4:36pm - A CTHULHU STORY - RUNTIME 13 MIN
  4:36pm - 4:42pm - COWBOY BOOTS - RUNTIME 6 MIN

 4:42pm - 4:52pm - (FILMMAKER Q & A'S) 10 MIN

  4:52pm - 5:02pm - CONSUMER BURGER - RUNTIME 10 MIN 
  5:02pm - 5:07pm - IF YOU CAN WALK, YOU CAN DANCE - RUNTIME 5 MIN 
  5:07pm - 5:32pm - ALINA - RUNTIME 25 MIN
  5:32pm - 5:46pm - GOOD COUNSEL - RUNTIME 14 MIN 
  5:46pm - 5:49pm - ANYBODY OUT THERE? - RUNTIME 3 MIN

  5:49pm - 5:59pm - (FILMMAKER Q & A'S) 10 MIN

  5:59pm - 6:05pm - ZAP! - RUNTIME 6 MIN
  6:05pm - 7:57pm - THANK YOU 5 - RUNTIME 112 MIN
  7:57pm - 8:00pm - BLUE SKY - RUNTIME 3 MIN 
  8:00pm - 8:11pm - TOTSU (REDBIRD) - RUNTIME 11 MIN

  8:11pm - 8:22pm - (FILMMAKER Q & A'S) 10 MIN

  8:22pm - 8:42pm - TUCO'S DREAM - RUNTIME 20 MIN
  8:42pm - 8:52pm - NEBULA - RUNTIME 10 MIN 
  8:52pm - 9:02pm - A MONSTER WITHIN - RUNTIME 11 MIN
  9:02pm - 9:06pm - U CAN 2 - RUNTIME 4 MIN
  9:06pm - 9:08pm - PHOTOGRAPHY STILLS - RUNTIME 2 MIN

  9:08pm - 9:28pm - (FILMMAKER Q & A'S) 20 MIN

Synopsis
SUNDAY MARCH 22nd - FILM SCHEDULE

10:00am - 11:20am - INDIANS, OUTLAWS, MARSHALS, AND THE HANGIN' JUDGE - RUNTIME 80 MIN
11:20am - 11:25am - WALKING ON A WIRE - RUNTIME 5 MIN
11:25am - 11:41am - LILLIAN - RUNTIME 16 MIN 
11:41am - 11:53am - INAGE'I (IN THE WOODS) - RUNTIME 12 MIN
11:53am - 12:05pm - THE UMBRELLA - RUNTIME 12 MIN

12:05pm - 12:15pm - (FILMMAKER Q & A'S) 10 MIN

12:15pm - 12:20pm - BEGIN AGAIN - RUNTIME 5 MIN
12:20pm - 12:35pm - SEND ME WINGS - RUNTIME 15 MIN
12:35pm - 12:41pm - PASST SCHON - RUNTIME 6 MIN
12:41pm - 1:10pm -   CALF ROPE- RUNTIME 29 MIN
  1:10pm - 1:24pm -   PRETTY LITTLE WARRIORS: PAISLEY - RUNTIME 14 MIN

  1:24pm - 1:34pm - (FILMMAKER Q & A'S) 10 MIN

  1:34pm - 1:39pm - I SEE HOPE - RUNTIME 5 MIN 
  1:39pm - 2:08pm - SENIOR DISCOUNT'D - RUNTIME 29 MIN
  2:08pm - 2:23pm - COURAGEOUS MICE - RUNTIME 15 MIN
  2:23pm - 3:59pm - MIRACLE IN THE VALLEY - RUNTIME 96 MIN
  3:59pm - 4:01pm - SHOWDOWN ON THE BRAZOS - RUNTIME 2 MIN

  4:01pm - 4 11pm (FILMMAKER Q & A'S) 10 MIN

  4:11pm - 4:42pm - THIS OLD VIOLIN - RUNTIME 31 MIN
  4:42pm - 5:01pm - I'VE GOT YOUR 6 - RUNTIME 19 MIN
  5:01pm - 5:16pm - HIT ON ME - RUNTIME 15 MIN
  5:16pm - 5:40pm - AMAZING GRACE - RUNTIME 24 MIN
  5:40pm - 5:44pm - I'M STAYING RIGHT HERE - RUNTIME 4 MIN
  
  5:44pm - 5:54pm- (FILMMAKER Q & A'S) 10 MIN

  6:30pm - 7:15pm SONYA WHITE COMEDY PERFORMANCE

  7:20pm - 8:00pm SSUFF AWARD SHOW - HOSTED BY SONYA WHITE
Synopsis
​8:30pm to late - After Party at Montana Mike's Steakhouse! Great food and drinks! They're staying open late just for us! Come thirsty and hungry! Everyone is responsible for their own orders. Located at 840 N Main St Miami, OK....just a hop, slip and jump from the Coleman Theatre!
The Coleman Theatre
Co-Sponsored by
Cant attend? You can still Donate and help support the SSUFF
SPONSOR ONE OR MORE OF SSUFF AWARDS AT THE 2021 AWARD SHOW! Just let us know which award you, or your business name would like to sponsor, & we'll mention you or your business name prior to that specific award! It's that easy!! You can also be kept anonymous. If you have any questions, email us at [email protected] 
A list of "Award Nominees or Award Nominations" such as "Best Actor", "Best Actress", "Best Feature Film", "Best Short Film", etc., will be made public in mid February, so there's time for Award Sponsors to choose who you'd like to sponsor. The deadline for becoming an "Award Sponsor" is March 10th 2021.

PLEASE NOTE: IF YOU ARE A FILMMAKER, ACTOR, OR A PRODUCER ETC., YOU CANNOT SPONSOR YOURSELF OR YOUR OWN FILMS/PROJECTS.
2021 SSUFF Award Sponsorship

T-Shirts w/ Film Selections & Finalist listed!
2021 Film Selections & Finalist listed on the back!!
T-Shirts w/ Film Selections & Finalist listed!
2021 Film Selections & Finalist listed on the back!!
WORLD PREMIERE
OKLAHOMA PREMIERE
USA PREMIERE
FIRST USA LIVE AUDIENCE PREMIERE