June 10-12 2022 
@ The Grand Theatre
114 N Waggoner St, Electra, TX 76360
#COWPOKESFF 
[email protected]
TWITTER CIFF
INSTAGRAM CIFF
FACEBOOK CIFF
Event Details
Hotel/Transportation
Home
Cowpokes Int'l Film Festival

Copyright © 2019, 2020, 2021 Cowpokes Int'l Film Festival All Rights Reserved.
Cant attend? You can still Donate and help support the CIFF
Tickets - Live Version
2022 Selections
Synopsis
2022 COWPOKES FILM SCHEDULE
AT THE GRAND THEATRE IN ELECTRA TEXAS!
Please note: We'll make every effort for a film to start at its scheduled time, but sometimes Filmmaker Q&As run long and films may start early or late. To be safe it's always a good practice to arrive early for the film you want to see. Any changes will be posted as they become available. 
LIMITED EDITION! SOME WITH FILM SELECTIONS & SCREENPLAY FINALIST LISTED ON THE BACK! AVAILABLE ONLINE ONLY!
CowpokesFF T-Shirts!
 FRIDAY JUNE 10TH - FILM SCHEDULE

 10:00am - 10:50am - Once Upon A Time In The Wasteland - Runtime 50 Min
 10:50am - 11:32am - Fade In Texas - Runtime 42 Min
 11:32am - 11:55am - The Ballad Of Emma Wright - Runtime 23 Min
 11:55am - 12:10pm - The Lights Of Dawn - Runtime 15 Min
 12:10pm - 12:20pm - The Count - Runtime 10 Min
 12:20pm - 12:24pm - If The Good Lord's Willin' (Music Video) - Runtime 4 Min

 12:25pm - 12:45pm - 20 Min Q & A

 12:45pm - 2:00pm - 75 Min LUNCH BREAK

  2:00pm - 3:26pm - Jack Wyatt And The Gun From Hell - Runtime 86 Min
  3:26pm - 3:39pm - Prisoner Of The Desert - Runtime 13 Min
  3:39pm - 4:05pm - Bang Bang - Runtime 26 Min (World Premier)
  4:05pm - 4:18pm - Lady Bandit Of Arizona - Runtime 13 Min
  4:18pm - 4:35pm - Time Will Let Me - Runtime 17 Min

  4:35pm - 4:55pm - 20 Min Q & A

  4:55pm - 5:03pm - Stranger In The Night - Runtime 8 Min
  5:03pm - 5:07pm - Song Of The Open Road - Runtime 4 Min
  5:07pm - 5:37pm - tHe uNspoken bAdge - Runtime 30 Min
  5:37pm - 5:56pm - Brunch Before Baptism - Runtime 19 Min
  5:56pm - 6:15pm - Paradise - Runtime 19 Min

  6:15pm - 6:35pm - 20 Min Q & A

  6:35pm - 6:49pm - The Last Bullet - Runtime 14 Min
  6:49pm - 7:17pm - Ghost Trippers - Runtime 28 Min
  7:17pm - 7:51pm - Moon Crossing - Runtime 34 Min
  7:51pm - 8:06pm - Gal Mann Skrik (Mad Man's Scream) - Runtime 15 Min
  8:06pm - 8:17pm - W.U.B.L.O. (Weird Unidentified Baby-like Organism) - Runtime 11 Min
  8:17pm - 8:20pm - Just An Old Barn (Music Video) - Runtime 3 Min

  8:20pm - 8:40pm - 20 Min Q & A


 SUNDAY JUNE 12TH - FILM SCHEDULE

 11:30am - 11:47am - Bird Lady - Runtime 17 Min
 11:47am - 12:15pm - Nolan - Runtime 28 Min
 12:15pm - 12:44pm - Ride Free Or Die - Runtime 29 Min
 12:44pm - 12:49pm - The Angel And The Devil - Runtime 5 Min
 12:49pm -   1:04pm - Go Camp With Aurora LaRay(Mississippi) - Runtime 15 Min

  1:05pm - 1:25pm - 20 Min Q & A

  1:25pm - 1:41pm - A Bad Choice - Runtime - 16 Min
  1:41pm - 3:10pm - Delivering Hope - Runtime 89 Min
  3:10pm - 3:37pm - Bail Out - I Am Lorenzo Lamas - Runtime 27 Min
  3:37pm - 3:55pm - All Else Fails - Runtime 18 Min
  3:55pm - 4:10pm - The Door - Runtime 15 Min

  4:10pm - 4:30pm - 20 Min Q & A

  4:30pm - 4:35pm - Wasteland - Runtime 5 Min
  4:35pm - 4:44pm - Roxy - Runtime 9 Min
  4:44pm - 4:51pm - Gold, You Idiot - Runtime 7 Min
  4:51pm - 4:56pm - Draggin My Wagon - Runtime 5 Min

  4:56pm - 5:16pm - 20 Min Q & A 



 5:35pm - 6:35pm  - CIFF AWARD SHOW 

 7:00pm - 9:30pm - A Fun After-Party at CC's Oasis Club at 419 W Front Ave in Electra Texas. Entertainment, Food ticket info soon! Remember to tip the bartender and waitresses! Everyone is responsible for their own cost of drinks, etc.
SATURDAY JUNE 11th - FILM SCHEDULE

 10:00am - 10:25am - Kill Them All And Don't Come Back Alone - Runtime 25 Min
 10:25am - 11:30am - Before Breaker Wakes - Runtime 65 Min
 11:30am - 12:00pm - Texas Wines - Runtime 30 Min
 12:00pm - 12:13pm - The Crusade Of Felipe Espinosa - Runtime 13 Min
 12:13pm - 12:19pm - No More Tears (Music Video) - Runtime 6 Min

 12:20pm - 12:40pm - 20 Min Q & A

 12:40pm -  1:40pm - 60 Min LUNCH BREAK

  1:40pm - 2:10pm - 30 Min SCREENWRITER / WRITER Q & A

  2:10pm - 2:15pm - A Bad Way - Runtime 5 Min
  2:15pm - 2:33pm - Robo Hills Texas - Runtime 18 Min
  2:33pm - 2:35pm - Showdown On The Brazos (Teaser) - Runtime 2 Min
  2:35pm - 2:40pm - Looking For One Good Cowboy (Music Video) - Runtime 5 Min
  2:40pm - 4:14pm - Who Is It? - Runtime 94 Min

  4:15pm - 4:35pm - 20 Min Q & A

  4:35pm - 5:40pm - Headin' For Mexico - Runtime 65 Min
  5:40pm - 5:55pm - Soledad (solitude) - Runtime 15 Min
  5:55pm - 6:05pm - Birthday Boy - Runtime 10 Min
  6:05pm - 6:11pm - Terminator: Bad Judgment Day - Runtime 6 Min
  6:11pm - 6:35pm - Kristin Wants A Car - Runtime 24 Min (World Premier)
  6:35pm - 6:41pm - Feast - Runtime 6 Min

  6:41pm - 7:01pm - 20 Min Q & A

  7:01pm - 7:05pm - Black Bayou (Music Video) - Runtime 4 Min
  7:05pm - 7:31pm - On The Edge - Runtime 26 Min
  7:31pm - 7:41pm - Smoking Gun - Runtime 10 Min
  7:41pm - 9:00pm - The Bounty Men - 79 Min (World Premier)
  9:00pm - 9:15pm - The Mystery Murder - Runtime 15 Min
  9:15pm - 9:32pm - Miner's Candle - Runtime 17 Min

  9:32pm - 9:52pm - 20 Min Q & A

Cant attend? You can still Donate and help support the CIFF
Synopsis
Synopsis
Synopsis
CIFF Virtual Version
Can't attend the live film festival in Electra Texas? We also have a vertual version. Click here for details!
Film Schedule
Award Nominations