June 21-23 2024 
@ The Grand Theatre
114 N Waggoner St, Electra, TX 76360
#COWPOKESFF 
[email protected]
Home
Cowpokes Int'l Film Festival

Copyright © 2024 Cowpokes Int'l Film Festival All Rights Reserved.
2024 COWPOKES FILM SCHEDULE
AT THE GRAND THEATRE IN ELECTRA TEXAS!
Please note: We'll make every effort for a film to start at its scheduled time, but sometimes Filmmaker Q&As run long and films may start early or late. To be safe it's always a good practice to arrive early for the film you want to see. Any changes will be posted as they become available. 
​ FRIDAY 1:00 PM - 10:00 PM


 1:00pm - 2:38pm - Goons, Guns and the Gumshoe - 98 Min
 2:38pm - 2:40pm - Declaration (Trailer) - 2 Min
 2:40pm - 3:30pm - You Just Can't See Them From The Road - 50 Min
 3:30pm - 3:41pm - Sheltered From Time - 11 Min
 3:41pm - 3:53pm - Salt Lake Jake - 12 Min

 3:54pm - 4:15pm - Q&A 1st Block 20 Min

 4:15pm - 4:45pm - What Must Be Done - 30 Min
 4:45pm - 4:50pm - The Searcher - 5 Min
 4:50pm - 5:04pm - Atascosa - 14 Min
 5:04pm - 5:42pm - Static in the Ether - 38 Min
 5:42pm - 5:54pm - False and Baseless - 12 Min

5:55pm - 6:15pm - Q&A 2nd Block 20 Min

6:15pm - 7:45pm - Showdown on the Brazos - 90 Min
7:45pm - 7:48pm - Rockgut Whiskey - 3 Min
7:48pm - 7:55pm - A Time For Love: I Got This - 7 Min
7:55pm - 8:49pm - Double-Crossed in Durango - 54 Min

8:50pm - 9:10pm - Q&A 3rd Block - 20 Min

  SUNDAY 11:30am - 4:30pm


11:30am - 12:30pm - One Hour WRITER'S Q&A
Hosted by Carl Flood!

12:30pm - 2:00pm - Finding Nicole - 90 Min
  2:00pm - 2:25pm - Bailout Ep. 103 - 25 Min
  2:25pm - 2:35pm - Silent Charm - 10 Min
  2:35pm - 2:38pm - The Roping Fools - 3 Min
  2:38pm - 4:08pm - Goin' Home - 90 Min

  4:08pm - 4:28pm - Q & A - 20 Min

   60 MINUTE DINNER BREAK

Festival Award Show (5:30 - 6:30pm)
hosted by Laura Flood!


















   SATURDAY 10:00 AM - 10:00 AM


10:00am - 10:16am - Double-Crossed in El Paso - 16 Min
10:16am - 10:20am - Gone Fishin' - 4 Min
10:20am - 11:11am - Robo Hills - 51 Min
11:11am - 11:15am - "Showdown"(Music Video) - 4 Min
11:15am - 11:29am - Woman With No Name - 14 Min

11:30am - 11:50am - Q & A 1st Block - 20 Min

11:50am - 12:50pm - ONE HOUR LUNCH BREAK

1:00pm - 2:55pm - 50 Year Anniversary Film screening of!
THUNDERBOLT AND LIGHTFOOT Starring: Clint Eastwood & 
Jeff Bridges - Runtime 115 Min

 3:00pm - 5:00pm - 2 Hour Actors Workshop with actor, writer & producer Dennis O'Neill! Workshop members receive his book, Free of charge! WORKSHOP COST IS $25 PER PERSON & THE PUBLIC CAN ATTEND! ALL CREDIT CARDS AS WELL AS CASH ACCEPTED.


5:10pm - 5:16pm - A Time For Love: The Truth Will Set You Free - 6 Min
5:16pm - 7:08pm - Sheriff Walter Johnson 112 Min
7:08pm - 7:10pm - Miner Justice (Concept Trailer) - 2 Min
7:10pm - 7:26pm - Death by King Cake - 16 Min
7:26pm - 9:22pm - Blood Dried Hands - 116 Min

9:22pm - 9:42pm - Q & A 2nd Block - 20 Min

INSTAGRAM CIFF
FACEBOOK CIFF
Cant attend? You can still Donate and help support the CIFF
Festival Newsletter
CIFF Twitter
Sponsor an Award
Click to enlarge
Sunday June 23rd 7:30pm
AFTER PARTY FOR CIFF ATTENDEES! 
Click to enlarge
Click to enlarge
Click to enlarge
Click to enlarge
Event Details
Hotel/Transportation
CIFF 2024 Film Selections
2024 CIFF Film Schedule
2024 CIFF Award Nominations
2024 CIFF T-shirts & More!
2024 CIFF T-shirts & More!
Home
Cowpoke of The Year Award - Donations