SUNDAY MARCH 24th - FILM SCHEDULE – Page 1

10:00am - 10:05am - Mermagic - Runtime 5 Min

- 10:05am 11:58am Sheriff Walter Johnson Runtime 113 Min
- 11:58am 12:13pm Honey Runtime 15 Min
- 12:13pm 12:24pm Take It Slow Runtime 11 Min
- 12:24pm 12:27pm Stiletto Runtime 3 Min
- 12:27pm 12:36pm Mourning Sickness Runtime 9 Min

12:36pm - 12:56pm - Q & A - Runtime 20 Min

- 12:56pm 1:02pm The Gale(Music Video) Runtime 6 Min
- 1:02pm 1:27pm Kristin Wants A Car Runtime 25 Min
- 1:27pm 1:43pm Death By King Cake Runtime 16 Min
- 1:43pm 2:29pm Wisher Maddox Runtime 46 Min
- 2:29pm 2:43pm The Forest Of Nisene Marks Runtime 14 Min

2:43pm - 3:13pm - Q & A - Runtime 20 Min

- 3:13pm 3:35pm A Touch Of Magic Runtime 22 Min
- 3:35pm 3:49pm Future Tense Runtime 14 Min
- 3:49pm 3:55pm Take You Out(Music Video) Runtime 6 Min
- 3:55pm 5:25pm Finding Nicole Runtime 90 Min

5:25pm - 5:45pm - Q & A - Runtime 20 Min

SUNDAY MARCH 24th – SCHEDULE – PAGE 2



6pm to 7pm - Comedy Show with 'Aurora LaRay

7:10pm - 8:15pm SSUFF AWARD SHOW

hosted by Aurora LaRay!! And also Laura Flood!

8:45pm - ? PRIVATE AFTER PARTY for FESTIVAL TICKET HOLDERS! at Miami Elks Lodge at 401 S Main St Miami, OK. Karaoke provided by "All For You Entertainment"! Drinks and alcohol available for purchase & we're having some <u>GREAT food catered in! Details here!</u>

