## **SATURDAY MARCH 23rd - FILM SCHEDULE**

```
10:00am - 10:12am - The Strange Story Of Blasting Betty - Runtime 12 Min
10:12am - 10:22am - Death In Lavender - Runtime 10 Min
10:22am - 11:52am - Showdown On The Brazos - Runtime 90 Min
11:52am - 12:00pm - Dream Loop - Runtime 8 Min
12:00pm - 12:31pm - Burton Rocks Calling - Runtime 31 Min
12:31pm - 12:38pm - Farmer's Luck(Music Video) - Runtime 7 Min
12:38pm - 12:40pm - Geronimo's Revenge(Trailer) - Runtime 2 Min
12:40pm - 12:55pm - Q&A - 15 Min
1pm - 1:45pm - SCREENWRITER'S Q&A Hosted by Carl Flood - 45 Min
1:45pm - 3:12pm - Thank You, Amelia Earhart - Runtime 87 Min
3:12pm - 3:35pm - Go Camp With Aurora LaRay: Dodge City, KS - Runtime 23 Min
3:35pm - 3:38pm - Ego - (Official Music Video) - Runtime 3 Min
3:38pm - 3:45pm - Masked - Runtime 7 Min
3:45pm - 5:22pm - Happy Halloween - Runtime 97 Min
5:22pm - 5:37pm - Q&A - 15 Min
5:37pm - 5:51pm - Gone - Runtime 14 Min
5:51pm - 6:21pm - Cheese Sisters - Runtime 30 Min
6:21pm - 7:57pm - The Love Song Of William H. Shaw - Runtime 96 Min
7:57pm - 8:15pm - The Atomic Chicken In Space - Runtime 18 Min
8:15pm - 8:23pm - Carving Season - Runtime 8 Min
8:23pm - 10:08pm - The Woman Under The Stage - Runtime 105 Min
```

10:08pm - 10:23pm - Q&A - 15 Min