FRIDAY MARCH 22nd - FILM SCHEDULE – Page 1

- 1:00pm 1:38pm Static in the Ether Runtime 38 Min
- 1:38pm 1:44pm The Cleanup Routine Runtime 6 Min
- 1:44pm 2:05pm The Arkansas Accent Project Runtime 26 Min
- 2:05pm 2:09pm Fotonovela Runtime 4 Min
- 2:09pm 2:15pm My Friend, David Runtime 6 Min
- 2:15pm 2:30pm The Painted Flame Runtime 15 Min
- 2:30pm 2:44pm Atascosa Runtime 14 Min

2:45pm - 3:05pm - Q&A - 20 Min

- 3:05pm 3:15pm Halfway To Heaven Runtime 10 Min
- 3:15pm 3:26pm Sheltered From Time Runtime 11 Min
- 3:26pm 3:35pm Illusion Of Choice Runtime 9 Min
- 3:35pm 3:41pm Bang! Runtime 6 Min
- 3:41pm 3:46pm Ego Interrogation Runtime 5 Min
- 3:46pm 3:49pm They Don't Make 'Em Like Willie Anymore (Music Video) Runtime 3 Min
- 3:49pm 4:05pm Double-Crossed In El Paso Runtime 16 Min

4:05pm - 4:25pm - Q&A - 20 Min

FRIDAY MARCH 22nd – FILM SCHEDULE – PAGE 2

4:25pm - 5:14pm - You Just Can't See Them From The Road - Runtime 49 Min

- 5:14pm 5:27pm The Accused Runtime 13 Min
- 5:27pm 5:39pm Milton Runtime 12 Min
- 5:39pm 5:52pm Hope Lost Runtime 13 Min
- 5:52pm 6:04pm I Can't Do This Anymore Runtime 12 Min
- 6:04pm 6:17pm Our Flag Was Still There Runtime 13 Min

6:17pm - 6:37pm - Q&A - 20 Min

6:37pm - 6:40pm - Unrep0ached - Runtime 3 Min

6:40pm - 6:44pm - Enough Of You(Music Video) - Runtime 4 Min

- 6:44pm 6:56pm Standing On The Edge Runtime 12 Min
- 6:56pm 7:08pm Paradiso Runtime 12 Min
- 7:08pm 7:34pm The People's House: The Story Of The Oklahoma State Capitol 26 Min
- 7:34pm 8:31pm Jamie Campbell: Big Dad Energy/Comedy Special Runtime 57 Min

8:31pm - 8:51pm - Q&A - 20 Min

Friday Night Mystery Tour 9pm - 10pm. For festival ticket holders! - You must have a SSUFF festival pass to enter to tour. The cost is an additional \$10 cash paid at the tour entrance inside the Coleman Theatre and on a first come first serve basis. Only 15 people maximum allowed for the tour. The Coleman Theatre is in charge of the tour. IS the theater haunted??? Find out!!