2025 COWPOKES FILM FESTIVAL SCHEDULE

FRIDAY 10:00am - 10:00pm



10:00am - 11:04pm - On the Edge of Freedom
11:04am - 11:22am - The Fools of the Waterlogged Cafe
11:22am - 11:44am - The Castle of Baron Finch
11:44am - 11:56am - The Strange Story of Blasting Betty
11:56am - 12:05pm - Devil's Den
12:05pm - 12:35pm - Q&A - 30 Min
12:35pm - 1:17pm - The Fields Are Burning
1:17pm - 1:50pm - The Wolf In The Chute
1:50pm - 2:03pm - Reditus
2:03pm - 2:55pm - Ambiguous Indifference
2:55pm - 3:25pm - Q&A - 30 Min
3:35pm - 4:35pm - Actor's Comedy Workshop with

Aurora LaRay - 60 Min

4:45pm - 5:49pm - Scars Run Deep 5:49pm - 6:01pm - The Drowning Pool" 6:01pm - 6:13pm - Milton - 12 Min 6:13pm - 6:43pm - Out of Sight & Out of Mind 6:43pm - 6:58pm - Bleach Bone **6:58pm - 7:28pm - Q&A - 30 Min**

8:00pm - 9:46pm - <u>'O Brother, Where Art Thou?' (25th</u> Anniversary Screening)

SATURDAY 10:00 am - 10:00 pm

10:00am - 11:26am - Mr. Pettigrew 11:26am - 11:28am - Putney's Secret: Book Teaser 11:28am - 11:33am - Unsung Heroes Behind Flying Tigers 11:33am - 11:36am - Who Would Love You Now? 11:36am - 12:03pm - A Simple Payday **12:03pm - 12:33pm - Q&A - 30 Min** 12:33pm - 12:40pm - Spicy Garlic Spaghetti 12:40pm - 12:53pm - My Rockstar 12:53pm - 1:00pm - The Fight 1:00pm - 1:50pm - We're Here. 1:50pm - 2:11pm - Yesteryear Once More **2:11pm - 2:41pm - Q&A - 30 Min**

2:50pm - 4:20pm Writer's Q&A w/Aurora LaRay - 90 Min

4:30pm - 4:38pm - The Ballad of Two Sisters 4:38pm - 5:03pm – Campfire 5:03pm - 6:43pm - Monsters Within **6:43pm - 7:13pm - Q&A - 30 Min**

8:30 pm - <u>Acoustic concert w/Madison</u> Hughes! (She's selling merch afterwards)

SUNDAY 11:00am - 5:30pm

11:00am - 12:16pm - The Resilient Church
12:16pm - 12:37pm - Bail Out: Showtime
12:37pm - 2:07pm - The Roping Fools
2:07pm - 2:27pm - Q&A - 20 Min
2:27pm - 2:40pm - Story of the Rockport-Fulton Art Colony
2:40pm - 2:57pm - The Awakening Of Jacob Crown
2:57pm - 4:46pm - Lady Outlaw
4:46pm - 5:06pm - Q&A - 20 Min

6:00pm - 7:10pm - Award Show, hosted by Aurora LaRay, along with Dylan Chance!

8:00pm - ? <u>Festival After Party at the Crazy</u> Horse Saloon, next door with Cody Orr and <u>Karaoke fun!</u>