April 16-18 2021 
@ The Grand Theatre
114 N Waggoner St, Electra, TX 76360
#COWPOKESFF 
[email protected]
TWITTER CIFF
INSTAGRAM CIFF
FACEBOOK CIFF
Event Details
Hotel/Transportation
Print Guide Rates
Home
Cowpokes Int'l Film Festival
SPONSOR ONE OR MORE OF CIFF AWARDS AT THE 2021 AWARD SHOW! Just let us know which award you, or your business name would like to sponsor, & we'll mention you or your business name prior to that specific award! It's that easy!! You can also be kept anonymous. If you have any questions, email us at [email protected] 
A list of "Award Nominees or Award Nominations" such as "Best Actor", "Best Actress", "Best Feature Film", "Best Short Film", etc., will be made public soon, so ponder over what, or whom you'd like to sponsor. The deadline for becoming an "Award Sponsor" is April 10th 2021.

PLEASE NOTE: IF YOU ARE A FILMMAKER, ACTOR, OR A PRODUCER ETC., YOU CANNOT SPONSOR YOURSELF OR YOUR OWN FILMS/PROJECTS.
2021 CIFF Award Sponsorship
Cant attend? You can still Donate and help support the CIFF
Tickets
CowpokesFF Special Event!!
Film Schedule
2021 COWPOKES FILM SCHEDULE
Please note: We'll make every effort for a film to start at its scheduled time, but sometimes Filmmaker Q&As run long and films may start early or late. To be safe it's always a good practice to arrive early for the film you want to see. Any changes will be posted as they become available. 
WORLD PREMIERE
TEXAS PREMIERE
USA PREMIERE
FRIDAY APRIL 16TH - FILM SCHEDULE

4:00pm - 4:03pm - INTRO - RUNTIME 3 MIN

4:03pm - 4:11pm - HELL COMES TO MONTANA - RUNTIME 8 MIN
4:11pm - 4:21pm - CONSUMER BURGER - RUNTIME 10 MIN 
4:21pm - 4:26pm - THE END - RUNTIME 5 MIN 
4:26pm - 4:48pm - BLOOD IS MY FATE - RUNTIME 22 MIN 
4:48pm - 4:59pm - LA GRINGA - RUNTIME 11 MIN

4:59pm - 5:09pm (FILMMAKER Q & A'S) - 10 MIN

5:09pm - 6:22pm - COUNTING BULLETS - RUNTIME 73 MIN 
6:22pm - 6:29pm - PINAY ANGEL - RUNTIME 7 MIN 
6:29pm - 6:37pm - DOCENTS OF SAN BAUTISTA HISTORICAL PARK - RUNTIME 8 MIN 
6:37pm - 6:45pm - DEADTIME TRAVELS - RUNTIME 8 MIN
6:45pm - 6:58pm - SLOTTER ROOM - RUNTIME 13 MIN
6:58pm - 7:42pm - MILK FOR VIOLENCE - RUNTIME 44 MIN

7:42pm - 7:52pm - (FILMMAKER Q & A'S) - 10 MIN

9:00pm - 10:00pm - ACOUSTIC CONCERT BY MULTI-PLATINUM SONGWRITER                                              "BERNIE NELSON"

FIRST USA LIVE AUDIENCE PREMIERE
SUNDAY APRIL 18TH - FILM SCHEDULE

​11:30am - 11:33am - INTRO - RUNTIME 3 MIN

11:33am - 11:45am - BETWEEN HORSE AND HAT - RUNTIME 12 MIN
11:45am - 11:49am - HEROES ARE FOREVER - RUNTIME 4 MIN
11:49am - 12:00pm - THE REUNION - RUNTIME 11 MIN 
12:00pm - 12:06pm - GOODBYE - RUNTIME 6 MIN
12:06pm -   1:42pm - MIRACLE IN THE VALLEY - RUNTIME 96 MIN

1:42pm - 1:52pm     - (FILMMAKER Q & A'S) 10 MIN

1:52pm - 2:04pm    - THE BANK ROBBERY - RUNTIME 12 MIN
2:04pm - 2:42pm    - FIVE OF SPADES - RUNTIME 38 MIN
2:42pm - 3:04pm    - RIDIN' ROPIN' AND JUMPIN' OVER CARS - RUNTIME 27 MIN
3:04pm - 3:14pm    - THE MAROON BOMBER - RUNTIME 10 MIN
3:14pm - 4:33pm    - RAMBLIN' JACK ELLIOTT: A TEXAS RAMBLE - RUNTIME 79 MIN

4:33pm - 4:43pm    - (FILMMAKER Q & A'S) 10 MIN

4:43pm - 4:56pm    - SMILE - RUNTIME 13 MIN 
4:56pm - 6:30pm    - SHE WAS THE DEPUTY'S WIFE - RUNTIME 94 MIN
6:30pm - 6:49pm    - JAVELINA RUN - RUNTIME 19 MIN
6:49pm - 7:13pm    - AMAZING GRACE - RUNTIME 24 MIN
7:13pm - 7:33pm    - TUCO'S DREAM - RUNTIME 20 MIN

7:33pm - 7 43pm    - (FILMMAKER Q & A'S) 10 MIN

8:00pm - 9:00pm    - CIFF AWARD SHOW 
9:45pm - 12:00am - After-Party - Details soon!!

​  
SATURDAY APRIL 17th - FILM SCHEDULE

​10:00am - 10:03am - INTRO - RUNTIME 3 MIN

10:03am - 10:09am - NOT YOUR DAY - RUNTIME 6 MIN
10:09am - 10:25am - LILLIAN - RUNTIME 16 MIN
10:25am - 10:44am - THE GIRL NEXT DOOR - RUNTIME 19 MIN 
10:44am - 12:04pm - INDIANS, OUTLAWS, MARSHALS AND THE HANGIN' JUDGE - RUNTIME 80 MIN 
12:04pm - 12:19pm - WHEN THE MUSIC STOPS PLAYING - RUNTIME 15 MIN

12:19pm - 12:29pm - (FILMMAKER Q & A'S) 10 MIN  

12:29pm - 12:44pm - ELLA - RUNTIME 15 MIN 
12:44pm - 12:50pm - THE WIDE, WIDE WEST - RUNTIME 6 MIN
12:50pm - 1:01pm   - HEARTLESS - RUNTIME 11 MIN 
  1:01pm - 1:09pm   - LOOKING FOR JACK - RUNTIME 8 MIN
  1:09pm - 1:38pm   - SENIOR DISCOUNT'D - RUNTIME 29 MIN

 1:38pm - 1:48pm    - (FILMMAKER Q & A'S) 10 MIN

  1:48pm - 1:57pm  - SPAGHETTI WESTERN - RUNTIME 9 MIN 
  1:57pm - 2:49pm  - CLIMB - RUNTIME 57 MIN 
  2:49pm - 2:54pm  - ADRIFT - RUNTIME 5 MIN
  2:54pm - 3:22pm  - THE FOUR HORSEMEN - RUNTIME 28 MIN 
  3:22pm - 4:57pm  - PROSPECTOR'S "THE FORGIVEN" - RUNTIME 95 MIN

  4:57pm - 5:07pm  - (FILMMAKER Q & A'S) 10 MIN

  5:07pm - 5:31pm  - DESOLATE LAND - RUNTIME 24 MIN
  5:31pm - 5:39pm  - THE STRANGER - RUNTIME 8 MIN
  5:39pm - 5:43pm  - STAGECOACH SALLY - RUNTIME 4 MIN 
  5:43pm - 7:08pm  - HONOR AMONG THIEVES - RUNTIME 85 MIN
  7:08pm - 7:17pm  - SALTING THE FLY - RUNTIMES 9 MIN

  7:17pm - 7:27pm  - (FILMMAKER Q & A'S) 10 MIN

  7:27pm - 7:43pm  - DRAW YOUR GUN - RUNTIME 16 MIN
  7:43pm - 8:02pm  - DRAGON SONG - RUNTIME 19 MIN 
  8:02pm - 8:14pm  - MEN AMONG MEN - RUNTIME 12 MIN
  8:14pm - 9:31pm  - COWGIRLS AND INDIANS - RUNTIME 77 MIN

  9:31pm - 9:46pm  - (FILMMAKER Q & A'S) 15 MIN
CowpokesFF items!!
LIMITED EDITION! SOME WITH FILM SELECTIONS & FINALIST LISTED ON THE BACK! AVAILABLE ONLINE ONLY!
Screenplay, TV Pilot & Manuscript Winners will be announced at the award show on April 18th!
Synopsis
Award Nominations
Synopsis
Synopsis
Synopsis
Blaze of Glory
A Prospector´s Dream
Celtic Knot
The Last Stage, or 
Wyatt's Earp Dying Dream